O2c

Hoe kan ik mensen met behulp van dozen te trekken

Schetsen figuren als mensen kost veel nauwkeurige metingen en verhoudingen. Tenzij u tekent stok mensen, moet u de juiste verhouding van de duur van de romp, benen, nek, enz. moeten berekenen. Verschillende kunstenaars trekken mensen figuren in verschillende technieken. Er zijn bekwame kunstenaars die cijfers kan trekken zonder gids. Voordat u kunt trekken mensen met precisie zonder gidsen, moet je beginnen met de dozen techniek en veel oefenen! Ontvang een potloden en schets pads klaar en lees verder:

Selecteer een verwijzing of een model Voordat u kunt tekenen goede mensen figuren, een goede referentie te selecteren -. Kan komen uit een tijdschrift, boek of foto of u kunt een echt persoon verwijzen. Als je verwijst naar een foto of een tijdschrift, moet u het voorwerp toont een hele figuur. Een model loopt de landingsbaan zou perfect zijn als onderwerp voor het tekenen van mensen cijfers.

Hoe kan ik mensen met behulp van dozen te trekken. Selecteer een verwijzing of een model.
Hoe kan ik mensen met behulp van dozen te trekken. Selecteer een verwijzing of een model.

Aandachtig bestuderen de verhoudingen. Neem nota van proporties elk lichaamsdeel en hoe ze met elkaar te verbinden. U moet er rekening mee dat de benen van een persoon die gewoonlijk langer proporties dan haar romp te hebben. Bestudeer hoe lang de nek en de armen zou moeten zijn. Uw belangrijkste referentie moet gebaseerd zijn op het hoofd.

Begin met het tekenen van de dozen. Afhankelijk van de hoek van het onderwerp, tekenen dozen (rechthoekig) vanaf het hoofd. Het volgende vak moet zijn voor het lichaam, maar laat een goede afstand tussen dozen om de nek te trekken. Teken langer dozen voor elk been. Als uw referentie de benen bij elkaar, trek een lange rechthoekige doos voor beide benen. De handen en voeten moeten de kleinste kasten.

Schets de figuur met behulp van de gids. Beginnend met haar hoofd, teken de vorm van het gezicht met behulp van het vak gids. Teken het binnen het vak door gebogen het hoofd van de zijkanten. Na een korte schets het gezicht en hoofd, te beginnen waarin het lichaam. Teken dieper bochten langs de taille lijn. Vergeet niet op te stellen buiten de doos ook.

Let op de rondingen van de benen

Let op de rondingen van de benen. Aandachtig bestuderen de verhoudingen.
Let op de rondingen van de benen. Aandachtig bestuderen de verhoudingen.

Let op de rondingen van de benen, volg de gids en werk van de dijen naar beneden naar de knieën en enkels. Vorm de voeten door aandacht te besteden aan de contouren van de zolen en de hakken. Net als bij de benen, curve de omtrek van de armen van het model en de handen in de doos gids. Hoe meer ingewikkelde details moeten worden getrokken nadat de omtrek wordt gedaan.

Een DD de details. Inmiddels zul je in staat om te visualiseren hoe uw figuur gaat zien met de omtrek die u zojuist hebt getekend. Te beginnen met het hoofd, voeg enkele details aan het gezicht - ogen, neus, mond en oren. Let op de afstanden het gezicht onderdelen moeten hebben met de ogen als je basis.

Gegevens toevoegen aan het lichaam

Gegevens toevoegen aan het lichaam - te tekenen wat kleren en teken de omtrek van de nek. Voeg het haar nadat je het lichaam getrokken. Teken de benen en doe er wat details zoals schoenen. Voeg accessoires zoals tassen of hoeden als je wilt. U kunt de dag door het toevoegen van wat kleur op de figuur.


Nu dat je hebt geleerd hoe je mensen met behulp van dozen als een gids te tekenen, je bent op weg om het te oefenen en uitgegroeid tot een ervaren kunstenaar. Als je eenmaal onder de knie de verhoudingen van menselijke figuren, dan kunt u er zeker van zijn dat u ze kunt tekenen met slechts denkbeeldige boxen als gids. Veel succes en veel plezier!