O2c

Hoe kan ik kinderboeken schrijven

Een van de beste manieren om kinderen over de feiten van het leven te leren is door middel van boeken. Dit is de reden waarom meer en meer mensen proberen hun hand in literaire stukken voor kinderen. Voor de meeste, kan het schrijven van kinderboeken lijkt makkelijk omdat alles wat je nodig hebt is een verhaal met een moraal, een paar foto's, en simplistische schrijven. In werkelijkheid kan het proces leiden tot veel meer dan dat geloof. Dit gezegd zijnde, als u op zoek bent naar in het bedrijf te breken in het schrijven van boeken die kinderen zullen genieten, hier dan zijn enkele tips om u begonnen te krijgen.

  • Toy met een idee. Om uw eerste boek voor kinderen te schrijven, wil je een uniek en origineel idee. Ja, het begint allemaal met een idee. Als u nog niet over dit, dan begint het vinden van een. Natuurlijk kunt u waarschijnlijk rip off een idee van een bestaande boek en tunen naar kijken origineel, maar de inspanning zal veel meer voldoening als het idee is afkomstig van niemand anders dan jezelf. Nou, als je hebt de perfecte idee, dan ga je gang en breng deze over in inkt.
  • Beslissen of u foto's. Oke, eens het idee is solide en afgerond, zal u wilt bepalen of u foto's om de tekst aan te vullen. Om dit uit te, wil je eerst bepalen de leeftijdsgroep u van plan bent om te richten als lezers. Als u zich richt zuigelingen en vroeg kinderen, dan wilt u misschien een heleboel foto's in uw boek op te nemen. In feite moet het grootste deel van uw inhoud zijn foto's. Aan de andere kant, als je de oudere kinderen gericht, 10 jaar zeggen tot en met 12, dan kun je misschien de foto's wilt beperken, omdat hun leesvaardigheid zal waarschijnlijk een beetje meer vooruit op deze leeftijd.
  • Maak een schets. Dit zal uw gids daadwerkelijk in het schrijven van de eerste versie. Begin met de plot en de personages. Zodra dat gebeurd is, bepalen de moraal van het verhaal en de verschillende instanties en problemen in de aanloop naar de climax en de resolutie. Nu, als u het maken van een eenvoudige prentenboek over vliegtuigen of vrachtwagens, dan zal je waarschijnlijk geen behoefte aan een verhaal schets. Ongeacht, waarin uw boek is de eerste stap bij het organiseren van uw boek wordt ingericht in termen van inhoud.
  • Schrijf het. Eens in detail is gepland, is de volgende stap is het schrijven van het. Dit zal uw eerste ontwerp te zijn. Maak het af helemaal door. Zodra het eerste ontwerp klaar is, nagelezen en bewerken een paar keer voor een probleemloze inhoud te garanderen. Als u het invoegen van foto's en afbeeldingen, is het een goed moment om deze uit te trekken ook.
  • Get reviews. Zodra het boek is geschreven en georganiseerd, hebben andere mensen kritiek het voor u. Dit is de beste manier om te leren wat er moet worden aangepast of dat het hele idee is betwistbaar of niet-verstandig. Indien mogelijk, laat leerkrachten en ouders het boek gelezen omdat zij de beste mensen om opbouwende kritiek te krijgen van. Zorg ervoor dat u een aantal kinderen lezen het toch goed ook, want zij zullen uw doelgroep.

Hoe kan ik kinderboeken schrijven. Beslissen of u foto's.
Hoe kan ik kinderboeken schrijven. Beslissen of u foto's.

Zodra u klaar bent met uw manuscript, start pitching aan de verschillende uitgevers op de markt die gespecialiseerd zijn in kinderboeken. Als ze graag wat ze lezen, zullen ze zeker publiceren van het boek en je hoort de kassa geluid "ka-ching" snel genoeg.