O2c

Hoe kan ik informatie over journalistiek beurzen krijgen

Het lijkt alsof je een journalist met zeer gewaardeerde vaardigheden en ervaring en een professional die is verlangen om je carrière naar het volgende niveau. Waarom niet na te denken over Journalistiek beurzen? Er zijn zeer bevredigend, interessante perspectieven op dit gebied, dus beter verwacht stevige concurrentie.

U kunt beginnen met de voorbereiding van uw CV, professionele werk monsters, een niet minder dan 1.000-woord essay over waarom je geschikt om te worden aanvaard door de gemeenschap en brieven van aanbeveling en ondersteuning van uw leidinggevende, uit te leggen waarom je geschikt bent voor de Fellowship en het voordeel van de organisatie verwacht te ontvangen uit uw deelname.

Hier zijn een paar voorbeelden van Journalistiek Fellowships u kunt toepassen voor.

Internationaal Centrum voor Journalisten

Hoe kan ik informatie over journalistiek beurzen krijgen. Internationaal centrum voor journalisten.
Hoe kan ik informatie over journalistiek beurzen krijgen. Internationaal centrum voor journalisten.

Het Internationaal Centrum voor Journalisten ondersteund door de Pulitzer Center op Crisis Reporting, geeft u de baan van het bijhouden van de gegevens van een specifieke, diepgaande verhaal. Het betrekken van een mondiaal probleem van internationaal belang, moet u voor de feiten van de gekozen thema's zoeken door middel van verschillende journalistieke wegen.

Met de visie van de verbetering van de menselijke conditie door betere journalistiek, het Internationale Centrum voor Journalisten ondersteunt een aantal beurzen beschikbaar voor journalisten in de Europa en de rest van de wereld.

Scripps Howard semester in Washington stageprogramma

De Scripps Howard Stichting Semester in Washington stageprogramma vervoert twee internationale studenten een keer per jaar naar Washington, DC, om van het Scripps Howard News Service werken voor een semester. Deze wordt in de eerste plaats ontworpen om internationale studenten een kans om evenementen op een in de Amerikaanse hoofdstad, maar ook om te rapporteren en zijn voorzien van verhalen te schrijven voor de Scripps Howard Stichting Wire.

Als u een undergraduate journalist of een communicatie-student die van plan zijn een carrière in de journalistiek na te streven na het afstuderen deze kans is zeer open voor je. U moet vloeiend in woord en geschrift Engels en moeten bereid zijn om in een van de twee periodes te werken: van januari tot april of september tot december.

Scripps howard semester in washington stageprogramma. De ridder internationale journalistiek beurzen.
Scripps howard semester in washington stageprogramma. De ridder internationale journalistiek beurzen.

De ridder internationale journalistiek beurzen

De bedoeling van deze journalistiek fellowship is om te bewerkstelligen tastbare en praktische veranderingen in de industrie, die kunnen bijdragen tot een verbetering van de doorstroming van nieuws en informatie. Dit is voor de verbetering van het algemeen belang in de hele wereld. Ze hebben ook hebt teams van de hand geselecteerde journalisten aan de CDC om medische rapportage te verwerven tegen de beste kwaliteit. De beste en slimste leren hoe ze hun werk beter dan ooit tevoren te doen in deze multi-maanden durende missie.

De Rosalyn voerman fellowship

Het aanvragen van de Rosalyn Carter beurs voor Geestelijke Gezondheid Journalistiek zal je empathie zeker verbeteren aan anderen. Psychische aandoeningen vormen een aantal van de meest ernstige, niet-onderkende en onder-gerapporteerde gezondheidsproblemen niet alleen in de Europa, maar nog erger op andere delen van de wereld.

De Rosalyn Carter beurzen voor Geestelijke Gezondheid Journalistiek biedt inkomsten aan journalisten van de Europa, Roemenië en Zuid-Afrika uit te leggen onderwerpen gerelateerd aan geestelijke gezondheid of psychische aandoeningen uit verschillende landen. Dit is in de eerste plaats om accurate rapporten over geestelijke gezondheid te verhogen en op den duur minder publiceren van onjuiste en conventionele informatie.

Er is altijd een recht Fellowship voor de juiste persoon zult u hoeft alleen je geest en je ogen te openen als u stappen ondernemen niet alleen op het verbeteren van uw carrière, maar op het houden van de mensheid aan de zijde van wat er werkelijk gebeurt.