O2c

Hoe kan ik het gevoel moe te stoppen gedurende de dag

Tegenwoordig wordt uw schema bijna altijd vol met activiteiten en evenementen die zo veel van uw aandacht nodig hebben. Een dergelijke situatie zorgt voor een drukke levensstijl die meer druk legt op u-fysiek, mentaal en emotioneel. Proberen om deadlines te verslaan en een inhaalslag op taken kan stress je uit gemakkelijk en maken je zwak aan het eind van de dag. Vaak veel mensen putten hun energie lang voordat hun werkdag nog is beëindigd. Je hoeft niet om hetzelfde te ervaren. Je kunt eigenlijk houden je energie, zodat je het kan maken door de dag. U kunt hieronder proberen de handige tips om u te helpen stoppen met moe tijdens de dag:

Hoe kan ik het gevoel moe te stoppen gedurende de dag. Rusten en te ontspannen.
Hoe kan ik het gevoel moe te stoppen gedurende de dag. Rusten en te ontspannen.

  1. Beheer uw tijd. Stel een tijd tafel of schema voor de activiteiten van uw dag. Wijs meer tijd en meer inspanning voor urgente en belangrijke taken. U kunt plotten uw dag de taken en schrijf een to-do lijst in een organisator of planner. Gebruik uw lijst of schema als leidraad en om de voortgang van uw werk te controleren gedurende de dag.
  2. Rusten en te ontspannen. Zelfs als u een zeer drukke agenda, moet u altijd geef jezelf de tijd voor een kort dutje tijdens de dag en tijd voor diepe slaap of rust 's nachts. Het is altijd goed om een ​​goede slaap-schema hebben vooral 's nachts, want als je een consistente slaapcyclus hebben, je lichaam laadt zijn energie en elimineert stress.
  3. Goed eten goed en hydrateren. Vergeet niet om een ​​goede voeding te hebben en het overslaan van maaltijden te vermijden. Je moet eten een volledige maaltijd minstens drie keer per dag, en vergeet niet om de belangrijkste maaltijd van de dag-ontbijten. Ontbijten brandstoffen van uw lichaam om uw energie en Bedrijvigheid in stand houden voor de hele dag. Het is ook advies aan 8-10 glazen water per dag drinken om uitdroging en slaperigheid te vermijden. Voor liefhebbers van koffie en alcoholisten, het verminderen van de inname van deze dranken omdat ze je energie instabiel en ze geven je het gevoel moe voor de rest van de tijd.
  4. Zweet uit. Een andere manier om te voorkomen moe gemakkelijk is uit te oefenen. Frequente oefening geeft je meer energie en uithoudingsvermogen. Het is ook maakt je meer alert en actief. In tegenstelling tot fysieke of actieve oefening, kunt u ook uitvoeren meditaties oefeningen zoals yoga. Meditaties ontspant ook je lichaam en verhoogt je energie, als goed.
  5. Vernieuwen. Het nemen van een verfrissende bad, spatten koud water op je gezicht af en toe, en zwemmen (of zelfs dompelen jezelf in een warm bad) zijn allemaal manieren die je fysieke lichaam kan vernieuwen. Ze kunnen terug te brengen uw kracht en enthousiasme. Tijdens je werk dag, bijvoorbeeld, kunt u proberen naar de wc gaat van tijd tot tijd en je gezicht wassen. Het zal een kans voor u om uw werk te vergeten voor een paar minuten en keer terug naar uw bureau met een fris gezicht en een frisse geest.
  6. Verwen uzelf met een hobby. Dit is iets dat je niet elke dag doen, maar als u zich in uw hobby regelmatig, je eigenlijk jezelf te verlichten van stress en het verhogen van uw uithoudingsvermogen door verfrissende je geest. Wat nog belangrijker is, het verhoogt je enthousiasme om te doen uw andere taken.

Het gevoel van vermoeidheid is een beheersbaar ding

Het gevoel van vermoeidheid is een beheersbaar ding. Het hangt altijd af van hoe je omgaat met de dingen en gebeurtenissen om je heen. Als je alleen geven 100% inzet en u geniet van uw werk, zul je altijd vervullen zonder het gevoel moe en zwak in de loop van de dag. Bovendien, ga je gewoon met de stroom mee en laat dingen gaan zonder zorgen onnodig of het gevoel te veel druk.