O2c

Hoe kan ik een summer school kiezen

Elk jaar, duizenden studenten wonen zomerschool

Elk jaar, duizenden studenten wonen zomerschool. Voor sommige, summer school is een kans om vooruit te komen. Voor anderen is het een kans om make-up een klasse ze gemist of mislukt. Hoe dan ook, het kiezen van een summer school is belangrijk. Denk aan de volgende punten voordat u kiest voor een zomerschool.

Hoe kan ik een summer school kiezen. Elk jaar, duizenden studenten wonen zomerschool.
Hoe kan ik een summer school kiezen. Elk jaar, duizenden studenten wonen zomerschool.

  1. Curriculum. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste punt om te overwegen wanneer het kiezen van een zomerschool. Scholen 'curriculum kunnen sterk variëren, en je wilt de school die de vakken die je nodig hebt of wilt biedt te kiezen. Voor een student om een ​​cursus te herhalen, het kiezen van een school die biedt dat studiecyclus van essentieel belang is als die student wil om weer op de academische circuit. Anderen die willen om vooruit te komen in hun wetenschappelijke carrière moet kiezen zomercursussen die een verscheidenheid aan cursussen aan te bieden, in het bijzonder in geavanceerde onderwerpen, zoals Advanced Placement Engels, Calculus II, of zelfs Latijn.
  2. Faculteit. Tijdens de reguliere schooljaar, cursussen gegeven door populaire leraren snel vullen, het beperken van de hoeveelheid studenten die dat instructeur te nemen. Echter, als een uitstekend leraar ook leert zomerschool, zijn de kansen van het hebben van hem of haar als instructeur sterk verbeterd. Soms worden aanvulling opvoeders ingehuurd om speciale cursussen te geven. Bijvoorbeeld, kan een leraar uit Afrika worden ingehuurd om Afrikaanse dans, die alleen beschikbaar is in de zomer te onderwijzen. Een gastprofessor uit Engeland kan werken als een adjunct professor op de campus van een school voor de zomer, het onderwijs een grondige literatuur klasse. In deze gevallen, summer school biedt niet alleen studenten een kans voor vooruitgang, maar het biedt ook hen kansen die ze krijgen mogelijk niet tijdens de reguliere studiejaar.
  3. Klasgrootte. In de meeste gevallen, summer school klassen zijn veel kleiner dan de typische klassen. Kleinere klassen bieden studenten meer mogelijkheden voor een-op-een instructie. Voor een student die behoefte heeft om te herhalen of make-up van een kern of vereiste klasse, de individuele instructie is een extra bonus. Voor studenten proberen om vooruit te komen, kunnen kleinere klassen betekenen meer diepgaande discussies, aanvullende experimenten, of extra lab tijd.
  4. Academische krediet. Voordat u beslist op een zomerschool, zorg ervoor dat je begrijpt wat voor soort academisch krediet u zult ontvangen. Zal de klas neemt u een volledige krediet of slechts de helft van een krediet? Als er een tweede helft zal nodig zijn voor een volledige krediet, zult u in staat om het te nemen in de zomer, of zal het worden aangeboden tijdens de reguliere schooljaar? Als u deelneemt aan een summer school die in een andere wijk van uw reguliere school, mag u om de kredietinstellingen naar uw vaste wetenschappelijke record? Het is noodzakelijk dat je erachter komen deze informatie voordat u begint met het nemen van een cursus!
  5. Uren aanwezigheid. Sommige scholen bieden de zomer 's morgens lessen alleen, terwijl anderen bieden studenten een keuze uit ochtend, middag of avond. Kijk voor klassen die past in uw zomerdienstregeling. Als u een baan of hebben beperkte middelen van vervoer, zorg ervoor dat u in staat zijn om de school van uw keuze bij te wonen voordat je commit.
  6. Kosten. Bijna alle zomercursussen, met inbegrip van openbare scholen, laad een soort van collegegeld. In veel gevallen, de openbare scholen kunnen gratis of gereduceerd collegegeld te bieden aan de gezinnen die zich niet kunnen veroorloven om te betalen. Als je bedenkt dat de zomer school bij te wonen, zeker en controleren met de financiële elke school officer of het hoofdkantoor voor informatie over collegegeld kosten. Voor sommige klassen, kunnen aanvullende toeslagen in rekening worden gebracht, in verband met werkboeken, laboratoria, benodigdheden, enz. Als u probeert om zomerschool passen in uw budget, zorg ervoor dat je te weten komen alle extra kosten voordat u zich verbinden tot een specifieke school .