O2c

Hoe kan ik een RN case manager te worden

De taak van een verpleegkundige of RN casemanager is gewoon om medische diensten. Deze positie vereist ook dat je maatschappelijk werk doen om de patiënten het welzijn te garanderen. Het merendeel van de RN casemanagers werken voor verpleeghuizen, hospices, thuiszorginstellingen en ziekenhuizen. Ze kunnen soms zelfs werken voor zorgverzekeraars als adviseurs.

Als u denkt dat dit de juiste carrièrepad voor jou, hier zijn enkele nuttige tips die u zullen helpen het land van de baan:

Hoe kan ik een RN case manager te worden. Het verkrijgen van de vereiste opleidingsniveau.
Hoe kan ik een RN case manager te worden. Het verkrijgen van de vereiste opleidingsniveau.

  • Het verkrijgen van de vereiste opleidingsniveau. Aanvragers die willen worden RN casemanagers moet een geregistreerde verpleegkundige als eerste deze positie te krijgen te worden. U heeft drie mogelijkheden om een ​​geregistreerde verpleegster worden. De meest voorkomende keuze is het krijgen van een bachelor's degree in de verpleegkunde of BSN. De meerderheid van de hogescholen en universiteiten bieden deze cursus-programma's. U moet deze vierjarige opleiding te voltooien en de raad van bestuur examen voordat u kunt worden RN. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​associate degree in de verpleegkunde te nemen. Gemeenschap of junior colleges bieden dit programma. In tegenstelling tot de BSN, dit programma duurt slechts twee tot drie jaar tot eind. Uw laatste optie is om een ​​drie jaar diploma programma te krijgen van ziekenhuizen. Hoewel deze drie programma's kan u helpen om een ​​geregistreerde verpleegkundige, de meeste werkgevers de voorkeur kandidaten die kreeg een vier-jarige opleiding in de verpleging.
  • Het verkrijgen van een certificering voor verpleging casemanagers. Nadat hij een geregistreerde verpleegkundige, de volgende stap die u moet nemen is om een ​​certificaat in dat uw deelname aan een verpleegkundige case management programma zal blijken. Dit programma duurt meestal twaalf maanden tot eind. Als u extra certificeringen, kunt u een European Case Managers Association of ACMA examen. U kunt een gecertificeerde casemanager ook worden door het krijgen van een certificering door de Commissie voor Case Manager Certification of CCMC. Met extra certificeringen geven u een hogere kans op het krijgen van de positie.
  • Ontwikkel je communicatieve en sociale vaardigheden. Aangezien u zal de behandeling van de zorgen van de patiënten, moet je interactie met hen om ze te laten vertrouwen. Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn essentieel voor deze rol. U moet ook over de vaardigheden om nauwkeurig te observeren en juiste keuzes te maken als het gaat om uw patiënten. Er zijn gevallen waarin u moet beslissen of u een verzoek van de patiënt of uw eigen medische oordeel te volgen. Je moet bereid je emotioneel en mentaal voor deze job.
  • Maak en update uw curriculum vitae. Als u uiteindelijk voldoen aan de kwalificaties om een ​​RN case manager te worden, dan kunt u nu beginnen met het verzenden van uw CV. Zorg ervoor dat u alle certificeringen die u erin geslaagd te verwerven zijn. Vergeet niet dat een CV kan maken of breken je carrière als een case manager. Zorg ervoor dat je goed bouwen uw CV. Zodra u klaar bent met uw CV, sturen uw aanvraag aan de instellingen van uw keuze.

Eraan herinnerd worden dat de conditie van dit beroep kan soms stressvol zijn. Omdat je te maken met de zorgen van de patiënten, zorg ervoor dat je altijd geduldig en begrip over hun behoeften. Als u deze stappen als uw gids, kunt u ervoor zorgen dat u gemakkelijk kunt de taken van een RN casemanager uit te voeren.