O2c

Hoe kan ik een klacht indienen bij het ​​postkantoor in te dienen

De USPS is een bureaucratische monoliet die een enorme impact op de dagelijkse activiteiten van veel bedrijven en prive-leven heeft. Elke dag, ze leveren onnoemelijke hoeveelheden van correspondentie en pakketten, en wanneer men zo veel bewegende delen in een regerings-machine combineert, het proces van het leveren van iemands e-mail is gebonden aan lopen in een paar kleine minpuntjes. Als de bureaucratische inefficiëntie bekend als de USPS heeft u problemen met uw e-mail, wordt het tijd dat je hen een stukje van je geest.

Hier zijn een aantal heel eenvoudige manieren om hen te laten weten dat je niet tevreden met hun service:

Hoe kan ik een klacht indienen bij het ​​postkantoor in te dienen. Een manier om een klacht in te dienen is met behulp van uw telefoon om naar de usps.
Hoe kan ik een klacht indienen bij het ​​postkantoor in te dienen. Een manier om een klacht in te dienen is met behulp van uw telefoon om naar de usps.

Een manier om een klacht in te dienen is met behulp van uw telefoon om naar de usps. De meest geschikte methode voor het geven van een stem aan uw pijn is door te bellen op hun twintigjarige vier zeven, on-call operator. Het is eigenlijk heel eenvoudig om een ​​klacht indienen bij het postkantoor. Gewoon bellen 1-800-ASK-USPS in contact te komen met een bevoegde vertegenwoordiger. Maar voordat je dat bellen, er absoluut zeker van dat u grondig bekend bent met de gegevens die relevant zijn voor uw probleem voordat u de telefoon opneemt. Uw ervaring kan veel vlotter gaan als je over alle relevante namen, datums en adressen bij de hand.

Maar als je USPS contact op te nemen na de reguliere kantooruren, wordt uw oproep worden verwerkt door een geautomatiseerde pre-scripted programma. U heeft de mogelijkheid om een bericht achter te laten over de klacht. Een customer service operator moet later contact met u op en praat met u over uw klacht.

Onder normale omstandigheden

Onder normale omstandigheden duurt het postkantoor rond vierentwintig uur contact met u op over uw klacht. Zodra u de details van uw klacht met de USPS-client care specialist gedeeld, zullen alle andere instanties die betrokken zijn officieel worden gecontacteerd. Elk postkantoor is ook onder de verantwoordelijkheid van een post district, en dus de corresponderende wordt ook getrokken in de situatie. Deze stap is vooral belangrijk als je denkt dat je klachten niet zijn de tijd van de dag gegeven, of niet zijn geboden het respect dat het verdient.

Na customer care heeft contact opgenomen met de tak in kwestie

Onder normale omstandigheden. Maar als je USPS contact op te nemen na de reguliere kantooruren, wordt uw oproep worden verwerkt door een geautomatiseerde pre-scripted programma.
Onder normale omstandigheden. Maar als je USPS contact op te nemen na de reguliere kantooruren, wordt uw oproep worden verwerkt door een geautomatiseerde pre-scripted programma.

Na customer care heeft contact opgenomen met de vestiging in kwestie, zijn ze verplicht om te antwoorden aan de klant en aan hun superieure District binnen een periode van 24 uur te verklaren hoe zij van plan om de klacht in behandeling. Deze termijn venster wordt gecontroleerd en strikt worden uitgevoerd , dus het zorgt ervoor dat namens u dat ten minste een paar passende maatregelen zullen worden in gang gezet. Het antwoord van uw tak zal worden bestudeerd om ervoor te zorgen dat de toegepaste maatregelen werkelijk de klacht opgelost volgens de wet en precedent.

Een andere manier om uw klacht in te dienen is via e-mail. Als het geval dat u niet geïnteresseerd bent in contact met 1-800-ASK-USPS, een alternatief is om hun zorg hotline te bereiken via e-mail. U kunt de website gewoon bezoeken op www.usps.com. Kijk naar de voorpagina de buurt van de voettekst en je moet een hyperlink die KLANTENSERVICE leest te spotten. Navigeer die link en u zal gericht zijn op hun contactpagina, waar u in staat zullen zijn om uw klacht in te voeren.