O2c

Hoe kan ik een gesprek over de telefoon te starten

Het starten van een gesprek aan de telefoon is altijd een beetje uitdagend, maar het moet niet moeilijk zijn als je bereid bent. Praten met vrienden is niet een probleem, maar het moet een extra duwtje wanneer u het starten van een gesprek met iemand die je niet goed genoeg. Dit artikel richt zich op het concept dat je van plan bent om een ​​gesprek met een persoon die je niet goed kent en zou willen meer van weten te starten.

Hoe kan ik een gesprek over de telefoon te starten. Begin met het maken van een beetje achtergrond te controleren van de persoon die u wilt uw gesprek te beginnen.
Hoe kan ik een gesprek over de telefoon te starten. Begin met het maken van een beetje achtergrond te controleren van de persoon die u wilt uw gesprek te beginnen.

  • Smile. Een glimlach begint altijd een gesprek op een prettige manier. De persoon aan de andere kant van de lijn kan je niet zien, maar zal altijd hoor je glimlach. Maar niet lachen. Sommige mensen krijgen beledigd en denken dat je plezier van hen te maken. Omdat aangenaam is een teken van uw goede manieren en oprechte bedoelingen.
  • Begin met het maken van een beetje achtergrond te controleren van de persoon die u wilt uw gesprek te beginnen. Het loont om op gemeenschappelijke grond bij hem zijn. Als hij is een student, dan kun je beginnen af ​​te vragen over zijn onderdanen en ga vanaf daar. Als hij is een professionele, meer weten over zijn vakgebied, zodat je niet zou verdwalen als hij begint te gebruiken termen die hij gebruikte in zijn vakgebied. Weten een beetje over wat hij doet en zijn belangen zal hem het gevoel dat je kan betrekking hebben met hem.
  • Wees voorzichtig met de onderwerpen die u wilt praten. Hoewel het weer is de meest voorkomende, probeer dan dezelfde TV-zender met hem en beginnen te praten over het programma. Niet ooit denken aan het starten van de gesprekken op de politiek omdat je misschien niet dezelfde zijkanten en hij zou worden gevangen niet bewust van dit onderwerp. Religie, ook dient te worden opgeslagen voor later als sommige mensen zijn meestal beledigd wanneer vragen over hun geloof en overtuigingen.
  • Stel open vragen die kunnen duiden van de andere onderwerp dat van belang is van de andere persoon. Laat hem het woord doen. Vergeet niet, een persoon voelt altijd goed als hij weet dat iemand geïnteresseerd is in wat hij doet. Breng de conversatie op de dingen die over hem in plaats van je. Praten over jezelf zal uiteindelijk baarde hem en maak hem denken dat je gewoon dingen over je pronken. Jouw beurt komt later.
  • Mis niet de kans een keer een onderwerp begint te rollen vooral als het kwam van zijn kant. Aarzel niet om het oneens zijn over een aantal punten als dat echt hoe je je voelt. Altijd eens met wat hij zegt eruit zou kunnen zien je gewoon betuttelend hem.
  • Na enige tijd proberen om subtiel te achterhalen of u houdt hem aan de telefoon te lang. Altijd rekening houden met de persoon schema. Hij kan later boos op die hij bleef aan de telefoon met u en dat miste belangrijke taak. Dit kan een beetje lastig, maar kennis te nemen van zijn ademhaling aan de telefoon lijken. Als zijn ademhaling verandert in lange zuchten - die klinkt alsof hij is snel vervelen, deze vertelt je dat ofwel je je onderwerp te veranderen of je moet het gesprek te beëindigen.

Denk er altijd aan dat, hoewel het serieus is altijd de eerste beste ding om te doen, een goed gevoel voor humor en een uitstekende verbeelding helpt u door middel van succesvolle gesprekken. Zorg ervoor dat je leert de vaardigheid om te weten wanneer en hoe deze vaardigheden te gebruiken.