O2c

Hoe kan ik een ESL class curriculum creëren

ESL, of Engels als tweede taal, wordt onderwezen in de meeste scholen in de Europa. Het was eerder gegeven aan schoolgaande kinderen, maar nu is er ook een wildgroei van ESL klassen op maat gemaakt voor volwassenen. Hoewel het lijkt misschien makkelijk en eenvoudig om een ​​ESL curriculum te maken, zijn er een paar herinneringen om ervoor te zorgen dat u een effectieve en plezierige klas.

  • Spreken. Om ervoor te zorgen dat uw deelnemers echt te absorberen en de praktijk wat wordt onderwezen, ervoor zorgen dat er een sprekend element in uw curriculum. Of het nu een verplichte begroeting aan het begin van de klasse of een routine recitatie van praktische zinnen, altijd omvatten activiteiten die ervoor zorgt dat uw leerlingen de taal spreken. Een leuke manier om dit te doen is om een ​​aantal eenvoudige rollenspel oefeningen om hen te helpen oefenen hun conversatie Engels vaardigheden.
  • Lees het! In combinatie met de juiste uitspraak is goed begrip. Naast het lezen van tekens en symbolen in het Engels, is het noodzakelijk om uw studenten te trainen in het lezen van langere teksten, zoals instructies voor de montage of een nieuwsartikel. Een meer geavanceerde klasse kan later op te nemen Engels poëzie of kort verhaal lezen.
  • Schrijf het! Natuurlijk, zodra een student is comfortabel spreken en het lezen van een nieuwe taal, is het noodzakelijk voor hem om comfortabel te schrijven, als goed. Deze taak kan het gemakkelijker zijn voor sommige leren leerlingen omdat er minder van een element van tijdsdruk als je iets schrijft. Basics zoals spelling, het invullen van eenvoudige vraag-en antwoordformulieren zijn goede voorbeelden. Er kunnen echter wel studenten die niet worden gebruikt om het Engels alfabet, dus wees voorbereid op deze uitdaging. Dit is het meest bijzonder voor de in te schrijven, van rechts naar links oriëntatie.

Hoe kan ik een ESL class curriculum creëren. Spreken.
Hoe kan ik een ESL class curriculum creëren. Spreken.

Een andere manier voor je leerlingen aan het schrijven te leren in het Engels is het vertalen van een favoriet nummer van hun moedertaal in het Engels. Ze kunnen ook proberen het maken van hun boodschappenlijstje of een eenvoudige verlanglijstje in het Engels. Op deze manier, de items die u leren uw studenten zijn meer praktisch. U weet allemaal dat je genoeg hebt van het had "Johnny en ik gaan naar de bibliotheek"-benadering.

  • Begrijp het! Een iets meer geavanceerde vorm van de praktijk is ervoor te zorgen uw leerlingen echt begrijpen wat ze gehoord, gelezen of geschreven. Korte verhalen of krantenknipsels zou een goede oefening activiteit voor hen en ze uitleggen in de klas wat hun begrip van het artikel is. Enkele korte trivia over de lokale geschiedenis geschreven in het Engels zou ook een goede activiteit.
  • Test het! Zodra uw studenten te bereiken een comfortabel niveau van begrip, is het tijd voor u om ze te testen. Informele vraag en antwoord sessies te kijken of ze kan mondeling beantwoorden zonder een gids is een voorbeeld.
  • Zie het! Voeg foto's tekeningen die een conversatie starter voor uw klasse. Vraag hen om een ​​foto en wat zij denken het verhaal achter het te beschrijven. Op die manier zijn uw leerlingen ook getraind in conversatie Engels.


Na over de basics, kunt u nu geheel aan uw curriculum op basis van uw klas 'vooruitgang. Vergeet niet dat elke student leert in zijn eigen tempo en bereid zijn om extra aandacht te geven aan hen die niet gewend zijn aan het Engels alfabet.