O2c

Hoe kan ik een auto te doneren aan goodwill

Als u een voertuig te doneren aan Goodwill

Als u een voertuig te doneren aan Goodwill, heb je de gemoedsrust, wetende dat uw donatie wordt goed gebruikt. Elk jaar worden duizenden voertuigen in verschillende omstandigheden gedoneerd aan Goodwill. Deze voertuigen zijn verkocht op de veiling en genereerde de opbrengsten worden gebruikt om verschillende communautaire werkgelegenheidsprogramma's te financieren. Goodwill is een liefdadigheidsinstelling met een lange historie van het helpen van miljoenen individuen, dus het ondersteunen door het geven van uw gebruikte auto.

Hier is hoe je de donatie gestart.

Hoe kan ik een auto te doneren aan goodwill. Bel goodwill industrieën.
Hoe kan ik een auto te doneren aan goodwill. Bel goodwill industrieën.

  • Bereid het voertuig. De auto hoeft niet in rijdende staat voor goodwill om het te accepteren. Elk merk of model auto is geaccepteerd door Goodwill. Zelfs klassieke auto's zijn aanvaardbaar. Motoren, campers, boten met aanhangers en campers kunnen ook worden gedoneerd. In plaats van laten verzamelen stof en toegang tot ruimte op uw oprit of in de tuin, doneren het voertuig naar Goodwill. Als onderdeel van het voorbereidingsproces, online gaan om kbb.com aan de Kelley Blue Book waarde van de auto te krijgen. Overschat niet de waarde van het voertuig.
  • Bel goodwill industrieën. Ga online om het contactnummer van de Goodwill Liefde in uw staat te krijgen. Donatie procedures enigszins variëren per staat, dus het is best om te praten met een Goodwill vertegenwoordiger die u in de buurt verwerkt. Als u zorg te dragen voor een pick-up van het voertuig, stelt de vertegenwoordiger. Wanneer u het gesprek wilt voeren, hebben de pink slip van het voertuig bij de hand, evenals de kilometerstand of kilometerstand van het voertuig. U moet een aantal gegevens te verstrekken aan de vertegenwoordiger, zoals het jaar, merk en model van de auto. Het VIN-nummer van het Voertuig Identificatie Nummer kan ook gevraagd worden. U wordt gevraagd of de auto is momenteel geregistreerd en de staat van het voertuig. Zorg ervoor dat u juiste en correcte informatie aan de donatie proces zo naadloos mogelijk.
  • Vul het formulier in. U moet een formulier invullen om uw donatie te voltooien. Deze kan worden gedownload online in de meeste gevallen. Als u afhaken van het voertuig, dan kunt u het formulier invullen op de drop off site. Maar zorg ervoor dat de drop-off site accepteert voertuig donaties, dus eerst bellen.
  • Verwijder alle persoonlijke spullen. Verwijder alle persoonlijke documenten in het voertuig en andere persoonlijke bezittingen. Controleer de romp en dashboardkastje ook. U mag de stoelhoezen, maar het legen van de auto van uw bezittingen. Verwijder eventuele afval in de auto.
  • Verwijder de platen. Neem de licentie-tags van het voertuig. Als de registratie en de pink slip van de auto zijn in het dashboardkastje, verwijder die ook. U moet deze aan de registratie van het voertuig ongedaan te maken bij uw plaatselijke DMV.
  • Laat de auto opgehaald of breng de auto naar een drop-off gebied. Je moet een afspraak met Goodwill voor een gratis pick-up van het voertuig te plannen. Ophalen is gepland tussen maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. De vertegenwoordiger zal u een ontvangstbewijs van de donatie, die u moet nemen om DMV zo snel mogelijk naar de DMV van de verandering van eigenaar hoogte te stellen.


Goodwill maakt het gemakkelijk voor een donor te geven als u een auto die u wilt doneren, neem nu contact met Goodwill! Het doneren van een auto is snel, eenvoudig en gemakkelijk.