O2c

Hoe je het kantoor vakantie partij overleven

Als er een ding dat je niet mag missen in je leven, het is uw kantoor vakantie partij. Opdagen op het feest niet alleen geven u de mogelijkheid om samen met uw collega's tijdens niet-kantooruren, het is ook een goede manier van het tonen van uw betrokkenheid en loyaliteit aan uw bedrijf.

Toch traditionele zoals het is

Maar traditioneel als het is, kan het kantoor vakantie partijen uur van somberheid en onheil voor u betekenen. Een reden kan zijn dat je niet kunt voorstellen sociaal interactie met mensen waarmee je werkt met alledaagse omdat deze mensen zijn dezelfde mensen die je klagen over elke dag. Je weet hoe collega vijandigheid kan ontwikkelen in de tijd vooral als conflicterende ideeën ontstaan ​​op het werk, toch? Vandaar dat het kantoor vakantie partij is een bijeenkomst die u niet reikhalzend uit te kijken.

Je zal echter in staat zijn om het kantoor vakantie partij te overleven, als je rekening houden met de volgende do's en don'ts.

Hoe je het kantoor vakantie partij overleven. Draag de juiste kleding.
Hoe je het kantoor vakantie partij overleven. Draag de juiste kleding.

  • Draag de juiste kleding. Gewoon omdat het een partij betekent niet dat je kunt kleden als je gaat naar een bal of een nachtclub. Vergeet niet, de gelegenheid is nog steeds onderdeel van je werk al heb je niet per se te werken tijdens het feest. Dus als je een vrouw bent, kunt u uw favoriete zwarte cocktail jurk te dragen, maar draag een die niet te onthullend. Als u een man bent, een mooi jasje en fatsoenlijke broek zal doen terwijl jas en das is het meest aanvaardbaar.
  • Eten voordat je naar het feest. Eet een stuk pizza of een aantal crackers om je maag te vullen. Dit zal voorkomen dat u van het krijgen beschamend dronken omdat het vulmiddel voedsel dat je neemt zal de impact van alcohol vangen in je systeem.
  • Neem een drankje, maar niet te veel. Vermijd het drinken van teveel alcohol als je zal het risico van te zeggen dingen die je zou achteraf spijt te voeren. Alcohol lost uw toespraak en vermindert je remmingen. Dat gezegd hebbende, als je geen alcohol drinkt, met een glas van alle andere dranken het meest aanvaardbaar.
  • Dans. Veel plezier dansen, maar wees niet de belle of stier van de partij. Als je dat doet, is de kans groot je hele kantoor zal worden bruist van praten over je zelfs lang nadat het feest voorbij.
  • Niet te veel of te weinig. Het is begrijpelijk dat kantoor mensen zelden eet "real-gekookt" eten omdat ze gewoon pakken wat is klaar om te eten tijdens werkdagen te eten. Als u genieten van het eten, eet, maar met mate. Het is beter om een ​​beetje van alles hebben. Voorkomen dat enorm veel eten op je bord.
  • Niet te lang blijven. Als je denkt dat je baas en supervisor al gemerkt dat uw aanwezigheid en je hebt al het onderdeel aan u toegewezen op het feest gedaan, je mag verlaten.
  • Niet botsen met iemand. Laat je niet in een confrontatie met iedereen, zelfs met je meest hekel aan collega. Reserve werk conflicten gedurende werkuren.
  • Heb grappen ten koste van anderen niet maken. Je mag niet van bewust, maar het zou een belangrijke gast of klant van uw bedrijf zijn dat je spot met.

Het bijwonen en overleven het kantoor vakantie partij is niet zo slecht

Het bijwonen en overleven het kantoor vakantie partij is niet zo slecht. Je kunt eigenlijk hebben een leuke tijd als je ervoor kiest om. Vergeet niet de do's en don'ts en niets mis gaan.