O2c

Hoe in te schrijven in instructional design opleidingen

Allereerst

Allereerst, wat is instructional design? Instructional design, in eenvoudige termen, verwijst naar hoe training en opleiding stijlen en technieken worden gepland en geleverd met het oog op het leren te maximaliseren. Instructional design is niet alleen van toepassing op leerkrachten en opvoeders als deze traditioneel worden gedefinieerd: het wordt ook gebruikt in elke situatie waar er vaardigheden die moeten worden geleerd in een gestructureerde omgeving.

Hoe in te schrijven in instructional design opleidingen. Bepaal uw wensen en niveau.
Hoe in te schrijven in instructional design opleidingen. Bepaal uw wensen en niveau.

Er zijn veel theorieën en modellen in verband met instructie-ontwerp, en deze omvatten het ontwikkelen van leerdoelen, het uitvoeren van evaluatie van de behoeften, het bepalen van wijzen van levering rekening houdend met leerstijlen en theorieën, en de bouw van instrumenten voor evaluatie.

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over de basics van instructional design, het is echt het beste dat je je inschrijft in een gespecialiseerd trainingsprogramma. Hier zijn enkele richtlijnen voor de inschrijving voor onderwijskundig ontwerpen trainingsprogramma's:

Bepaal uw wensen en niveau. Bij de keuze van opleiding aan te melden voor, het is erg belangrijk om te bepalen of dat programma onderwerpen die zijn precies goed voor u biedt. Vraag een kopie van hun programma schets, hun programma beschrijving, hoeveel dagen elk onderwerp zal worden besproken, en welk niveau ze zijn ontworpen voor. Ook informeren over welke specifieke industrieën ze meestal tegemoet te komen aan (bijvoorbeeld sommige opleidingen zijn meer gericht op IT leren).

Ken uw verschillende opties. Weten over de accreditatie.
Ken uw verschillende opties. Weten over de accreditatie.

Ken uw verschillende opties. Instructional design opleidingen kunnen worden geleverd in een verscheidenheid van manieren, en het is belangrijk dat je bij de bijzondere degene die het beste bij jou zou passen kiezen. Sommige opleidingen worden gegeven live en op een gestructureerde groep instelling, terwijl sommige zijn online aangeboden. Er zijn trainingsprogramma's die zijn uitgevoerd in drie dagen (met jam-packed, solide sessies) terwijl sommige worden gegeven gedurende een maand.

Weten over de accreditatie. De opleiding dient te worden geaccrediteerd door de International Association for Continuing Education and Training, of enige andere door de overheid erkende certificatie-instelling. U moet een geldig certificaat ontvangt ook aan het einde van de opleiding.

Bekijk instructional design basics aangeboden voor gratis online. Als je relatief nieuw voor de concepten van instructional design, het is een slimme zet om vooronderzoek te doen op de basis. Zodra je redelijk vertrouwd met de basisbegrippen van de instructional design, zou je beter weten wat te zoeken in een trainingsprogramma. Plus, zou je jezelf van te verdwalen in al die terminologie. Een zeer nuttige site om te controleren is op nwlink.com . Je moet ook proberen browsen sites zoals instructionaldesign.org ,

Lees over boeken over instructional design Er zijn zo veel opties voor u die er zijn;. Bekijk de lijst van de meest aanbevolen boeken voor onderwijskundig ontwerpen aan de Australasian tijdschrift van het onderwijs-technologie (het is in PDF-bestand). Lees ook de lijst beschikbaar op questia.com , en het boek "Principles of Instructional Design" beschikbaar op amazon.com .

Blader door de online sites die trainingsprogramma's aan te bieden. De beste manier om te leren van trainingsprogramma's is via het internet, waar je kon gemakkelijk vergelijken tussen verschillende leer-formaten en curriculum aan degene die je het meest de voorkeur geeft. Start uw zoekopdracht met websites zoals skillpath.com , training-classes.com , en tregistry.com .

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn een aantal tips om u te helpen zich inschrijven in onderwijskundig ontwerpen trainingsprogramma's. Vergeet niet, hoe effectief je bent als een leerling staat of valt een heleboel over hoe effectief de training programma dat u bent ingeschreven in is, dus het zeker loont om goed te kiezen! Veel succes!