O2c

Hoe het opzetten van een non - profit

Non-profit groepen zijn die hun winsten te gebruiken om een ​​bijzondere reden te bevorderen. Ze zijn meestal charitatieve, educatieve en maatschappelijke organisaties die hun zaak vooraf door de verworven winsten, om de leden van de non-profit organisatie te helpen. Als u van plan om een ​​non-profit organisatie, zullen de stappen en tips hieronder vermeld u helpen om dit project gestart.

Hoe het opzetten van een non - profit. Neem contact op met een advocaat.
Hoe het opzetten van een non - profit. Neem contact op met een advocaat.

  • Zoek een doel. Wat wil je instellen? Wat zal het ten goede komen? Waarom heeft de organisatie moeten bestaan? Beantwoord deze vragen en je zult beginnen om het doel en de doelstellingen van uw non-profit organisatie te formuleren. Zodra u concreet en uitgewerkt ideeën over deze concepten hebben, kunt u vervolgens ambachtelijke ze in een mission statement. De missie beschrijft het algemene doel van de groep. U moet in staat zijn om de verschillende diensten van de non-profit organisatie zal maken, alsmede de verschillende maatregelen die u zal nemen om te kunnen een winst ten behoeve van de groep kunnen verrichten.
  • Noem uw ​​groep. Voordat u kunt beginnen om uw groep te registreren voor alles, moet u eerst in staat zijn om uw groep te identificeren. Kom met een unieke naam voor de non-profit groep. Als u al een aantal leden van de groep, kunt u overleggen met hen en vraag hen om te komen met hun eigen ideeën. Een vergadering plannen en brainstormen over de perfecte naam voor uw groep. Zorg ervoor dat de naam van uw organisatie de missie aan te passen. Neem contact op met uw staat, indien deze naam al bestaat, zodat u niet te maken hebben met verkeerde identiteiten.
  • Neem contact op met een advocaat. Zoeken een advocaat die u kan helpen met het opzetten van de non-profit organisatie. Hij zal in staat u helpen nemen de naam van de organisatie, en registreren. Uw advocaat zal u ook helpen het dossier van de verschillende documenten die nodig zijn om uw groep legaal te nemen. U kunt uw advocaat ook raadplegen voor de verschillende beleidsterreinen die u hebt ingesteld voor de non-profit groep.
  • Organiseer uw bestuursleden. Je moet bestuursleden een officiële organisatie te worden, dus zorg ervoor dat u uw bestuursleden halen zodra u de papieren voor te bereiden. Het bestuur omvat meestal een voorzitter, een vice-president, een secretaris en een penningmeester. Je moet in staat zijn om hun belangrijkste taken en verantwoordelijkheden te beschrijven zodat er geen verwarring ontstaat. Je moet ook plannen regelmatige bijeenkomsten, evenals plan over hoe lang iedere vergadering zal zijn.
  • Get geïdentificeerd. Ga naar de IRS en het verwerven van een werkgever identificatienummer. Bezoek de IRS-website naar manieren over hoe om dit specifieke nummer.
  • Open een account. Gebruik uw groepsnaam, een bankrekening te openen op grond van deze. Stel controleren ondertekenen protocollen en andere financiële taken, met uw penningmeester of een ander lid van de raad van bestuur. Je moet in staat zijn om boekhoudkundige procedures te installeren binnen de groep, zodat u kunt in staat zijn om bij te houden van de middelen van de groep.
  • Ga aan de slag. Nu u het opzetten van uw non-profit organisatie, kunt u nu beginnen met het aanvragen van subsidies van verschillende individuen en bedrijven. Denk aan houden fondsenwerving evenementen, en start om het woord uit van het doel van uw organisatie.


Altijd eerlijk doe je werk, en blijf inzetten voor de doelstellingen van uw organisatie. Het is ook raadzaam om transparant te zijn voor het publiek over uw financiën, zodat ze meer open in de ondersteuning van uw zaak.