O2c

Hoe een bureau ergonomisch regelen

Het hebben van een bureau is een zware verantwoordelijkheid

Het hebben van een bureau is een zware verantwoordelijkheid. Je moet alles op het op orde te houden, elke keer weer. Anderzijds, als uw bureau is een puinhoop, kan het slecht denken over u en uw bedrijf. Misschien, misschien heb je al bekend is of gehoord dat het houden van uw bureau netjes en goed georganiseerd is een prachtig idee. Afgezien van dat, kan het ook veroorloven u een aantal voordelen. Hier zijn enkele tips over hoe u uw bureau ergonomisch te regelen:

Hoe een bureau ergonomisch regelen. Organiseer je spullen met behulp van uw computer.
Hoe een bureau ergonomisch regelen. Organiseer je spullen met behulp van uw computer.

  • Organiseer je spullen met behulp van uw computer. Uw computer heeft een harde schijf. Vertrouw op het in stand te houden Verwijder de papieren rommel. Bereid de zachte kopieën van de belangrijke documenten die je altijd nodig hebt om rond te hebben. U kunt scannen of overtypen hen. Daarna kunt u ze opslaan op je harde schijf. Het is belangrijk dat je een back-up van al uw computerbestanden dagelijks (of wekelijks). U kunt een externe schijf om dat te doen.
  • Sorteer je spullen met behulp van dozen. Bestanden zich snel als je gewoon zet ze op een plaats. Wat je hebt aan het eind van de dag is een hoop papierwerk dat moet worden georganiseerd. Misschien kunt u een methode geschikt is om uw dag-tot-dag ondernemingen. Gebruik dozen om automatisch te scheiden van uw bestanden. U kunt een label hen: inbox of outbox, voor actieve bestanden, voltooide bestanden of referentiebestanden, voor recycling of voor het versnipperen.
  • Weg te houden uw pennen. U hoeft alleen maar drie schriftelijk parafernalia op een moment: een pen, een potlood en een marker (of, een markeerstift). Weiger je drang om meer te hebben. Je moet echt niet nodig extra. Als uw pen plotseling stopt met schrijven, dan kunt u altijd in de buurt hebt je potlood. Als je eenmaal hebt gegooid je potlood dat een storing, een nieuwe te krijgen.
  • Laat los van die sticky notes. Afgezien van het maken van uw bureau een beetje ongeorganiseerd, ze echt niet houden dat veel. Ze zijn gemakkelijk misplaatst. In plaats daarvan krijg je een notebook. Slechts een kleine. Plaats het in de buurt uw toetsenbord. Maak er een gewoonte van het gebruik ervan. Je krijgt te schrijven uw taken netjes en wat je dus hebt bereikt markeren.
  • Geen foto frames op uw bureau. U kunt prominent weergeven van uw favoriete foto's op uw computer monitor. U kunt zelfs opslaan in een bestand en een uitschuifbaar concert van hen wanneer uw computer niet in gebruik is.
  • Ruim uw bureau op het einde van de dag. Breng tussen de vijf en tien minuten. Schik uw werkruimte. Zorg ervoor dat al uw office documenten worden gesorteerd en gearchiveerd en alle herinneringen zijn opgeschreven in uw notebook. Als het aan het einde van de week, kunt u gebruik maken van een vochtige doek en maak uw kantoor tafel schoon.

Net als wat Barbar Tischler benadrukt in haar boek

Net als wat Barbar Tischler benadrukt in haar boek, "The Clutter Coach", het regelen van uw bureau ergonomisch heeft een aantal voordelen. U kunt gemakkelijk u alles wat u nodig hebt, zonder dat dit noodzakelijkerwijs het verspillen van uw tijd. U kunt ook een positieve indruk als mensen zien hoe je erin geslaagd dingen te laten kijken spik en span.