O2c

Hoe de beste auto - scholen in de VS vinden

Denken over het gaan naar auto-school

Denken over het gaan naar auto-school? Het is het beste als je begint met een interesse in auto's, in combinatie met vaardigheden in kleine reparaties en onderhoud. Als u deze kwaliteiten, dan versterken met formele automotive opleiding zou versnelling je voor een breed scala van beschikbare auto-gerelateerde banen die er zijn. Een aantal van de carrière tracks die u zou kunnen voor bereik richten van auto-en verkoop van onderdelen, de mechanica, automotive design en engineering, productie, en zelfs race auto rijden en het onderhoud.

Als je streven naar auto-opleiding krijgen, is het goed om te streven naar het beste. Hier is een lijst van enkele van de beste auto-colleges in de VS (in willekeurige volgorde):

  1. Lincoln technische instituut - Lincoln Tech, met vestigingen verspreid over de Verenigde Staten (zoals in Maryland, Indiana, Illinois en Philadelphia) heeft meer dan 60 jaar ervaring in het opleiden van studenten in de automotive reparatie en technologie. Het beschikt over een zeer gerichte, carrière-georiënteerde curriculum, met inbegrip van de BMW STEP (Service Technician Education Program, aangeboden in de Maryland tak). Beschikbaarheid van gespecialiseerde cursussen zijn afhankelijk van de specifieke branche, bijvoorbeeld de Lincoln Tech divisie zich in Indianapolis biedt programma's in botsing reparatie en overspuiten, diesel en truck-technologie en automotive service, terwijl de Unie, New Jersey divisie richt zich op automotive technologie.
  2. Universele Technisch Instituut - Universal Technisch Instituut heeft negen verschillende campus locaties over de hele Europa (inclusief Arizona, Californië, North Carolina en Pennsylvania). Het beschikt over een sterke industrie verbindingen, gemanifesteerd door de electieve programma's die zich richten op fabrikant-specifieke auto-opleiding (zoals de BMW Fast Track, Toyota Professional Automotive Training, en Ford Accelerated Credential Training). Het biedt ook verschillende core autotechnologie programma's, diesel technologie, en botsing reparatie en overspuiten van technologie. Een van UTI's campussen is de Nascar Technisch Instituut (NTI) in North Carolina. NTI biedt cursussen in de motor constructie, body en chassis fabricage en kader voor race-industrie studies. Het biedt ook een NASCAR Pit Crew trainingsprogramma.
  3. College van automotive management (cam's) - Cam is een school voor beroepsonderwijs met versnelde opleiding omgevingen. De automatische college-programma's zou een goede optie voor degenen die willen verdere opleiding tot loopbaanontwikkeling te krijgen op zoek zijn. Programma's kunnen draaien voor zo kort als een tot vijf weken. Hij geeft zeer het geven van arbeidsbemiddeling hulpmiddelen bij de afgestudeerden, en vele alumni hebben opgedaan werkgelegenheid in grote bedrijven. De aangeboden auto's zijn onder andere een certificering in automotive financiën en verzekeringen management en een week automotive sales en dealer-programma. De kosten voor opleiding zou draaien op meer dan 3740€ tot 8960€ over al beurzen en financiële steun opties zijn beschikbaar.
  4. Arizona automotive instituut - AAI is een automotive monteur school en reparatie school die programma's in auto-service-technologie biedt met een opleiding op gebieden als brandstof en ontstekingssystemen, remmen, stuurinrichting en ophanging systemen en relevante elektrische en geautomatiseerde processen; diesel en zware vrachtwagens technologie , airconditioning, verwarming en koeling, en combinatie lassen.

Daar heb je het

Hoe de beste auto - scholen in de VS vinden. Lincoln technische instituut.
Hoe de beste auto - scholen in de VS vinden. Lincoln technische instituut.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de auto scholen in de VS die kunnen versnelling je voor een succesvolle carrière in de auto-industrie. Merk op dat er zoveel anderen die er zijn (zoals de Chelmsford Auto School in Chelmsford, Massachusetts, en zelfs de Bell Driving School in New York), dus je moet besteden tijd op zoek naar degene die het beste geschikt zou zijn voor uw situatie en voorkeur . Veel succes!